Standbyplads på SDU

Hej alle,

Jeg er så heldig, at jeg har fået en standbyplads på SDU.

Jeg ville egentlig bare høre, om der er nogen herinde, som også har fået en standbyplads på SDU i år, der allerede nu har fået tilbudt en studieplads? Eller om der er nogen, der tidligere har fået tildelt standbyplads, som kan fortælle, om de endte med at få et tilsagn eller fik en plads med det samme?

1 Synes om

Hej
Jeg søgte ind sidste år og modtog standbyplads. Starter nu her til september (efter 1 års ventetid). Dog kan man risikere at vente op til 1.5 (worst case)

3 Synes om

Hvorfor 1,5 år?
Er det ikke højst 1 år, man kan vente?
For mit vedkommende stod der nemlig (på tilsagnsbrevet), at jeg ville starte september 2021, hvis jeg ikke blev tilbudt plads samme år. Det burde vel også gælde for de andre universiteter med standby.

1 Synes om

I mit brev fra somme sidste år stod der, at de i første omgang vil forsøge at tilbyde studiestart september (sommer 2020) eller februar (vinter 2021). Hvis man bliver tilbudt at begynde i næste omgang, kan studiestart være i september (sommer 2021) eller februar (vinter 2022), hvor man skal uploade tilsagn ifm. ansøgning året efter igen. Ergo kunne man risikere, at blive optaget i februar 2021
Det vil ikke dog overraske mig, hvis de fleste bliver optaget inden for 1 år!

1 Synes om

Jeg fik også en stand-by plads på SDU i år. Jeg er desværre ikke blevet tilbudt noget endnu. Så vidt jeg kan forstå, kan man stadig blive tilbudt en plads op til en måned efter studiestart - der er lidt håb endnu :crossed_fingers:

Har andre fået svar på nuværende tidspunkt?

1 Synes om

Jeg er heller ikke blevet tilbudt noget endnu. Må jeg spørge dig, hvad dit snit er? Jeg er bare nysgerrig på, om de tilbyder efter snit eller hvordan det foregår :slight_smile:

Hvad med vinterstarten? Vil du kunne blive tilbudt en af disse pladser såfremt der er en ledig? :blush: