Sygepleje stud. som brænder for medicin

God eftermiddag og hej, ny inde i dette forum.
Jeg hedder Okan jeg er 23 år gammel og studere til sygeplejersken lige nu, jeg er på 3. semester nu og planen er jeg gør mit studie færdig. Herefter vil jeg gerne læse til medicin, jeg var i tvivl da jeg startede på sygeplejersken men efter praktik på en kirugisk afdeling var det prikken over i’et. Jeg ser ikke mig selv gå fra dette liv uden idetmindste at have prøvet medicin studiet.
Sagen er jeg er ikke den person der har fået jordens bedste karakter og jeg er en af de uheldige ‘‘dumpapper’’ der tog en STX hvor gymnasie læreren giver karakter som det passer dem, hvorfor? Hvordan? Jamen fordi jeg i min eksamen fik højere end det de havde vurderet mig til. Men ja det hører fortiden til.

Jeg har hørt og læst lidt om andre sygeplejersker der skriver om at komme ind jeg synes stadig det er lidt rodet, men når jeg er færdig med min bachelor hvad kan jeg gøre? Tænker helt sikkert det er kvote 2 da jeg ikke rigtig kan bruge gym karakterne til noget. Jeg har dog meget at byde på, et bredt CV og god erfaringer og kompetencer som bare bliver bedre.

Men ja det jeg gerne vil høre og eventuelt få nogle råd til er hvad kan jeg gøre, jeg forlanger ingen merit. Jeg vil bare rigtig gerne på medicin studiet, er det alle semestre så er jeg helt med på den, har altid været åbent overfor nye emner. Det skal også siges jeg er ikke den samme jeg var i gymnasiet, på daværende tidspunkt vidste jeg knap nok hvad jeg ville være… Andre personlige ting kom også i vejen og det kunne være gået bedre men vi er jo mennesker I guess.
Iøvrigt hvis nogle tidligere sygeplejerske er kommet ind kan i dele jeres erfaring med mig, tænker ihvertfald jeg ligger vægt på den del i min ansøgning.

På forhånd tak og god dag til jer (nærmere weekend) og pas godt på jer selv!

Hvorfor ikke søge ind på medicin fra næste år allerede? Hvorfor vente til du er færdig med sygeplejestudiet?

Jeg forventer ikke at have nogle klip og jeg kan høre et par vagter for privat vikarbureau om ugen kan dække bedre end SPV vagter også fordi man lige tjener noget mere om måneden ved at tage sygepleje vagter, har den del iorden. Men medmindre du har et godt argument for jeg burde næste år :smiley: Men hvad skal jeg lige gøre da jeg er semi blank