Skrivebord til studiet

Hej, jeg starter på KU i næste uge og er på udkig efter et godt arbejdsbord til studiet. Det må meget gerne være i træ og maksimalt være på 120 x 60 cm, da det skal passe ind på mit kollegieværelse. Hvad kigger I efter, når I vælger skrivebord til studiet?

Takker på forhånd.

Mvh.
Jonas

Jeg kigger først efter om det har 4 ben og en bordplade, og hvis det har det og jeg ellers synes det er pænt så køber jeg det sgu!

Ej men i all seriousness så tænker jeg… Det er et bord? Hvad skal det kunne. Så længe du har plads til en computer og et par bøger er du vel good to go tænker jeg umiddelbart

I bagklogskabets lys ville jeg investere i et hæve-/sænke bord.

God studiestart!

3 Likes

det betyder rigtig meget Loumbrg

tingene er ikke bare som de er

det er ligesom at nogen læser bedst på skolen og andre bedst derhjemme -

de små ting betyder lige pludselig noget på det her studiet - det er de små ting som afgør om man kan holde koncentrationen eller ikke :slight_smile:

hvor mærkeligt det end lyder

1 Like

Jeg ejede ikke et skrivebord: jeg havde den regel ALDRIG at læse hjemme. Når jeg var hjemme havde jeg fri. Jeg læste heller aldrig efter kl. 17.

Det gik da ganske fint…

2 Likes

Mange tak for jeres svar. For mig er et godt skrivebord vigtigt.

Jeg fandt frem til nogle fine skriveborde i træ her med de rette mål: Skriveborde til hjemmet - Kontorborde til kontoret - Gratis fragt – Wood To You