Motivation i studietiden - 330 Skvadronen

Etter lidt for mange timer med nesen i Devlin, skal man huske på at denne uddannelsen fører til at man får gøre dette:

Bilder
Video

Med de billeder er det pludseligt motivationen stiger, det har du ganske ret i - jeg vil også op på de fantastiske smukke fjelde og redde en vandringsmand - og flyve i helikopter og være sej !!

Det må være svært at komme op og få den tjans ?

Det er virkelig svært! Der er mange læger der ønsker at få gøre den job, men kun de aller beste der får det. Derfor, ennu mer motivation til at takle biokemi :slight_smile:

spændende !

hvad præcist kræver det ? og har de en hjemmeside ?

hehe GuH sjovt du skriver det…

Da jeg selv sad på 3-4 sem og læste til eksamen sad jeg altid i WP og læste og der skete det ikke sjældent at jeg gik en tur over på OUH ene og alene af den grund for at se nogle læger i kitler og tænke, det er det det skal ende med. Simpelthen for at se en mening med al det galskab man skal igennem inden det bliver sjovt. Men glæd dig - det gør det.

Så sådan har vi alle vores måder at holde motivationen oppe :smiley:

330 skvadronen ligger under det norske luftforsvaret. Det er nok mange måter inn, men en speciale i anestesi er nok et godt sted at begynne :slight_smile:

330:
http://www.mil.no/luft/start/omlf/stasj … leID=10192

Luftambulanse:
http://www.norskluftambulanse.no/Artikkelliste.aspx?m=8

frold:
Ja, den type påfyldning af motivation behøves. Preklinisk ophold i sommer var helt fantastisk i så måte.

Dett samme her. Har tit vandret igennem OUH for at motivere mig selv, og det hjælper sgu. Selvtilliden ryger helt til tops ved synet af det hvide kluns. “The las suit You ever were…”