Lægeboliger?

Turnus nærmer sig med hastige skridt, og jeg er forberedt på det værste! Er der nogle af jer derud, der ved, hvor man kan finde ud af, hvilke sygehuse der tilbyder lægeboliger?

På forhånd tak…

Mette

Såvidt jeg har forstået det, så er det alle sygehuse uden for Storkøbenhavn, der skal tilbyde en bolig senest 1 måned efter turnusstart. Er ikke klar over, hvilke muligheder der da er for lægebolig i Storkøbenhavn.

Her er et link til aftalen på lægeforeningens hjemmeside:

http://www.laeger.dk/portal/page/portal … LIGFORHOLG

Som Lrrr siger så er København det eneste sted uden lægebolig. Hvis sygehuset ikke kan tilbyde en lægebolig, skal de hjælpe dig med at finde en, dog til markedspris.

Hvis du ikke har fået oplysninger om bolig i forbindelse med ansættelsesbrevet, så ring dertil; der kan nemlig være en frist på hvornår man skal søge. Prøv evt. også at kigge på sundhed.dk

Desuden har Lægernes Pensionskasse en del leje lejligheder. Deres website er http://www.lpk.dk

Er det kun mig, der ikke kan komme ind og se lejlighederne, som Lægernes Pensionskasse har???

Er de ikke mere eller mindre ved at sælge dem fra, se f.eks: http://www.lpk.dk/content/forside/nyhed … n_er_solgt (fra 25. maj i år)

Skal man ikke også have stået på venteliste til de få de har tilbage? Jeg fik noget materiale, hvor jeg kunne tilmelde min søn, mod et årligt gebyr, men hvorfor skulle jeg det, når de sælger ud…

Tak for jeres svar - det var jo godt nyt!

Til LBP: Jeg har ingen problemer med at komme ind på lpk hjemmeside, og se boligerne.

MVH Mette

LBP:
Jeg har også oplevet problemet, men kun i firefox, siden virker fint i IE7… lame