Bacheloren på Medicin i Odense

Hej Sofie og velkommen til :smiley:
Det korte svar er, at det sagtens kan lade sig gøre at pendle Aarhus - Odense. Der er flere fra SDU der pendler frem og tilbage mellem København og Odense (pendlere Aarhus - Odense er der ikke ligeså mange af), og de fleste klarer det rigtig fint. Flere af pendlerne oplever over tid at flytte permanent til Odense fordi pendleriet alligevel bliver for surt, men det er jo helt individuelt og det afhænger jo i høj grad også af hvad der “binder” én i Aarhus/København.
På studiet er der generelt meget lidt obligatorisk undervisning, men det skal dog siges at der generelt er meget undervisning. Pendlerne kommer sjældent til det hele, men udvælger det de gerne vil høre om og bliver væk fra andet. Igen er det individuelt om man får meget med fra forelæsningerne/holdtimerne eller om man lærer mere ved selv at sidde med tingene.

I starten af studiet (modul 1) der er nogle ting der er obligatoriske så der skal du regne med at tage frem og tilbage en del. Sidenhen er der ikke meget obligatorisk undervisning, men som sagt stadig meget undervisning som du sikkert gerne vil til.

Sidst skal et nævnes at man socialt næppe integreres helt på samme måde når man pendler. For mange er starten på et nyt studie også starten på en ny by og i den forbindelse dannes der mange (gode) venskaber.

Kan kun støtte op om at søge ind flere steder på én gang. Hvis du kommer ind i Aarhus er alt jo bare godt. Hvis du ikke kommer ind i Aarhus, men får tilbudt en plads på SDU så kan du tænke lidt over hvad du helst vil (mht. at bo), og du kan jo altid starte som pendler og så blive fynbo senere hvis du har lyst. Igen handler det jo meget om hvad det er der “holder dig i Aarhus”.

Håber at du kan bruge mit svar :slight_smile:

Venlige hilsner
KmK

2 Synes om